Biografie

Jolanda van der Heiden, geboren op 27 april 1968.
creatief, kunstzinnig en sociaal.
Leergierig en nieuwsgierig als ik ben, heb ik mij in de loop der jaren vele vaardigheden eigen gemaakt welke ik nu in al mijn werk benut.

Jolanda aan het werk

Maliën Art
Sinds 2014  gespecialiseerd maliën artist en ingeschreven bij de kamer van koophandel: 59988630
Elke techniek heeft zijn eigen patronen en patrooncombinaties. Vanuit deze basispatronen werk ik verder en ontwikkel mijn eigen stijl, waardoor unieke kunststukken ontstaan.
facebook pagina: Maliën Art

organisatoren fotoproject "Oog voor elkaar"


 Sociaal Cultureel Werker 
 Afgestudeerd Sociaal Cultureel Werker en inzetbaar als organisator voor projecten, workshops en  activiteiten.
facebook pagina: Jolanda-van-der-Heiden
“Jolanda is een ondernemend mens en kan uitstekend samenwerken. Heeft ervaring in projectmatig werken. Bezit een groot netwerk.We zijn nu bezig met een Bewonersbedrijf in Alexander. Haar ervaring met Kunstwerk aan de Winkel is daarvoor van onschatbare waarde voor ons. Op het gebied van sociale projecten heeft Jolanda ruime ervaring. Is ondernemend en kan zelfstandig werken. Op het gebied van Kunst en cultuur is Jolanda geheel thuis binnen het werkgebied regio Rotterdam.”Marjanne van Ginneken Oprichter van Makers en Doeners 

Videografiegraspop 114 small

Een uitgegroeide hobby is het filmen van concerten, expo’s en wat op mijn pad komt.
Heb je interesse in het laten maken van een registratie? Neem dan contact met me op via  jolandavanderheiden@live.nl Een deel van mijn video’s vind je op youtube: jolandavdheiden en André Broens Mijn prijs is € 30 euro per uur werk. Reken op elke minuut film, een uur werk. 

in-actie.jpg

Schilderwerk

Ik ben aangesloten bij Kunstkring Prins Alexander waar ook wat werk te zien is.  kunstkringalexander.nl/heiden-jolandaDe 
Mijn werk is te koop. Ben je geïntresseerd in een werk, neem gerust contact op:  jolandavanderheiden@live.nl


Bloemsierkunstenares

Na mijn middelbare tuinbouwschool ben ik door gaan studeren voor Meesterbinder. Hier heb ik kunstgeschiedenis gehad en compositieleer. Dit komt goed van pas bij wat ik nu doe. Ook heb ik onlangs weer een bruidsboeket gemaakt voor een bruidspaar. Erg leuk om zo nu en dan eens te doen.

Share:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace