Informatie & algemene voorwaarden

Maliën Art sieraden, 
Sieraden gemaakt van ringen. De ringen zijn van aluminium, zilver, brons, rubber, RVS en andere materialen. Elk sieraad is met de hand, met liefde en zorg gemaakt. Omdat het handwerk is, kan elke armband en ketting op maat gemaakt worden.

Naast mijn werk vind je ook werk van Inge keukens op deze site.
Inge werkt in bijzantijnse schakels.

Er is regelmatig nieuw werk en over het algemeen is er maar 1 exemplaar voorradig. Het is mogelijk om in overleg te bestellen en om voorkeuren te geven. Voor meer informatie, neem contact op via email: info@malienart.nl

Via de agenda en facebook informeer ik als ik op een markt sta of een expositie geef. https://www.facebook.com/www.MalienArt.nl/

via de webshop kan je een sieraad kopen, maar ook persoonlijk in “informatie en inspiratiecentrum Binnenhof” waar ik elke maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag aanwezig ben van 14:00 uur tot 17:00 uur. (Onder voorbehoud) Bel gerust voor een afspraak: 06 30 553 661 Ook is overleg altijd mogelijk of een persoonlijke bestelling. 

Maliën Art staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer: 59988630

In diverse kleuren, lengte en vormen.

Ik geef garantie op de Maliënringen en mocht er iets kapot zijn, dan kan je het terugsturen en maak ik het. De bezorgkosten zijn voor eigen rekening. Mocht er iets kwijtraken via de post, dan is Maliën Art niet aansprakelijk. Er is de mogelijkheid om het sieraad op een beveiligde manier via tntpost te versturen. Als je dit wilt, dan zit hier een meerprijs aan vast, conform de prijzen van tnt-post. Geef vooraf aan welke manier van bezorgen je voorkeur heeft.
Maliën Art sieraden is niet aansprakelijk mocht er tijdens een workshop een ongeluk gebeuren met een tang, bv. een verwonding. Dit is voor eigen risico. Elke workshop is geheel voor eigen risico.
Allergische reacties kunnen voorkomen bij zilver, aluminium en andere metalen. Houdt hier rekening mee.
Uitslag van metalen is gewoon. Metalen kunnen met de juiste middelen opgepoetst worden.  Koper bijvoorbeeld met koperpoets en zilver met zilverpoets. Aluminium was je met een mild sopje. Zouten zijn niet optimaal voor de sieraden. Daar kunnen ze dof van uitslaan. Ik gebruik nergens nikkel in.

Mochten er in bovenstaande tekst nog toevoegingen nodig zijn, dan hou ik me aanbevolen deze erbij te plaatsen.

 

Share:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace